Hirdetés

Driveclub - városi pályát, autókat és új motorokat is hoz a februári frissítés

|

Hatalmas frissítés érkezik februárban a Driveclubhoz, mely nem csak új tartalmakat, de új lehetőségeket is kínál.

Hirdetés

Elképesztő, hogy még most is mennyire jól eltartja magát az Evolution Studios a Driveclubból. A 2014 októberében megjelent játék minden hónapban egyre nagyobb lesz, és nem csak apró frissítésekről beszélünk.

Az 1.26-os, február 11-étől letölthető, 0,9GB-os csomag hat új pályát tesz elérhetővé, melyek helyszíne egy skóciai város. Bekerül továbbá a Hardcore Handling opció, mellyel kikapcsolhatunk minden segítséget, és realisztikusabb vezetési élményt kaphatunk. Bővült a Photo mód, a maximális Elite és a Driver szintek 10-zel, a Club szint pedig 25-tel nőtt.

Február 23-án két új kiegészítő kerül fel a PlayStation Store-ba. Az egyik a No Limits, amiben 6 új esemény mellett a Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II és a Honda Civic Type-R található, a másik pedig a Suzuki, mely két motort, a GSX-R1000-et, illetve a GSX-S10000 ABS-t tartalmazza. Nem tudjuk, ezek fizetősek lesznek-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)