Hirdetés

Driveclub - a csapat megszűnt, de a játék tovább bővül

|

Az Evolution Studios tegnapi bezárását követően felmerült a kérdés, hogy mi lesz innentől a Driveclubbal. Most megkaptuk a választ.

Hirdetés

Nagyon régóta a levegőben volt már, hogy a Sony bezárja a Motorstorm játékok és a Driveclub fejlesztőjét, az Evolution Studiost. Tegnap végül bejelentették, hogy a csapatot feloszlatták.

A Driveclub megjelenése után folyamatosan frissült, március elején is jött egy tartalmas csomag, ami javításokat és újításokat egyaránt hozott. Ez az egyik oka annak, hogy a játék végül sikeres lett, és most, hogy az Evolution már nincs többé, nem volt egyértelmű, a továbbiakban mire számíthatunk. Jamie Brayshaw vezető közösségi menedzser közzétett egy posztot, miszerint a játék gondozását innentől a PlayStation veszi át, így valamely másik, belsős stúdió fog dolgozni a frissítéseken és DLC-ken.

Az Evolution egykori dolgozói most pihenőt tartanak, és megpróbálják kitalálni, hogyan tovább. Ismét a legjobbakat kívánjuk mind nekik, mind a Driveclubnak, mert kár lenne veszni hagyni azt, ami az elmúlt közel másfél évben felépült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)