Hirdetés

Driveclub - hatalmas frissítés jött

|

Annak örömére, hogy a Driveclubot több mint kétmillióan vásárolták meg, az Evolution kiadott egy új játékmóot, új pályákat, szinteket és autót tartalmazó frissítést.

Hirdetés

Jó most Driveclub-játékosnak lenni, és valószínűleg a közeljövőben is jó lesz. A tavaly októberben, tehát lassan egy éve megjelent játékhoz még mindig jönnek frissítések, gyakran ingyenes, teljesen új tartalmakkal.

Ma jelent meg az 1.21-es frissítés, mely a Sprint módot, 12 pálya Sprint változatát, új Elite Drive szinteket (a szintkorlát 75-re emelkedik), és a 66-os szinttől elérhető Renault R.S. 01-et adja hozzá a játékhoz. A patch 500 megát nyom, így aki eddig nem vette meg a Driveclubot, számítson arra, hogy több mint 11 gigát kell letöltenie az első indítás előtt. Jövő héten egyébként még egy ingyenes autó, a Ferrari 488 GTB jön. A fejlesztőcsapat rövidtávú tervei között szerepel a privát többjátékos lobbik beépítése, valamint még több pálya hozzáadása is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)