Hirdetés

Driveclub - 2016-ban városban is gyorshajtunk

|

Jövőre sem maradunk új terepek nélkül a Driveclub-ban. A fejlesztők most megmutatták, hogy mi vár bennünket a 2016-os évben.

Hirdetés

Nem sok van már vissza az évből, így nyilván már nem kapunk több Driveclub kiegészítést, legalábbis idén. A jövő év viszont meglehetősen erősen indul majd, főleg, ha minden tartalomban olyan látványos pályák lesznek, mint a most bemutatott városi játszóterek.

Egyelőre csak 4 screenshotot kaptunk, de látszólag mindegyik más-más pályákról lett lőve. A következő DLC-ben jó eséllyel a városi környezetek dominálnak majd, de ha azok valóban ilyen jól fognak kinézni, akkor egy szavunk sem lesz. Reméljük azért, hogy nem csak pár aszfaltcsíkkal akarják kiszúrni majd a szemünket jövőre, de első ízelítőnek ez sem rossz.

Hogy az új térképek mikor, hogyan és mennyiért érkeznek, azt még nem tudjuk, de valószínűleg a jövő év elején mindent tisztáznak majd a fejlesztők. Ti mit szeretnétek látni a következő Driveclub DLC-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)