Hirdetés

DriveClub - brutális autók a következő DLC-ben (videó)

|

A DriveClub márciusban új autókat kap, méghozzá a Lamborghini kínálatából. Csak vigyázzatok, hogy ne menjetek velük 300-zal az autópályán.

Hirdetés

Bár a PS Plus Editionnek se híre, se hamva, azok, akik megvették a Driveclubot, azért nem maradnak tartalom nélkül. Márciusban is egy új DLC jelenik meg a játékhoz, ami négy új autót ad hozzá az eddig sem éppen unalmas járgányokból álló kínálathoz.

A csomag a Lamborghini Expansion Pack címet viseli, ennek megfelelően az olasz gyártó négy modellje lesz a benne. Egész pontosan a Veneno, az Aventador LP 720-4 50° Anniversario, a Huracán LP 610-4, és a Gallardo LP 570-4 Squadra Corse. A DLC-hez egy trailer is készült, amin a fenti autóritkaságok száguldoznak a Driveclub útjain, és persze felbőgnek a nem mindennapi hangélményt jelentő Lambo-motorok is.

Nektek van kedvenc autótok, amit minden autós játékban beszereztek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)