Hirdetés

DriveClub - ingyen motort és finomításokat hoz a márciusi frissítés

|

Ebben a hónapban egy a februárihoz képest visszafogott frissítés jelent meg a DriveClubhoz, de azért ez is sok érdekes újdonságot hoz.

Hirdetés

Februárban egyebek mellett a hardcore móddal, valamint az első városi helyszínnel lett több a DriveClub, de aki nem elégedett meg az ingyenes tartalmakkal, két kiegészítőt is vásárolhatott.

A márciusi update inkább csak alakítgat ezt-azt. Drift módban a gyors és precíz frissítések több pontot érnek, de a pályáról lehajtás, a lassan vezetés vagy a falakkal ütközés büntetést von maga után. Lenullázzák a Drift Mode ranglistákat, 60-ra növelik az Elite szintek, 120-ra a Driver szintek és szintén 120-ra a Club szintek határát (utóbbi kettő esetében új festéseket is lehet szerezni szintlépéssel), a menükben és töltőképernyőkön pedig a PS4 megosztási funkciójával feltöltött képek jelennek meg. 

A frissítés mától elérhető, és mindössze 300 MB-ot foglal, viszont március 22-én szintén érdemes lesz netre csatlakozni, akkor ugyanis mindenki, ingyen megkapja az Aprilia RSV4 RF ABS Superbike-ot. Ezen a napon jön egyébként a fizetős Finish Line DLC is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)