Hirdetés

Driveclub - olcsóbb lett a PlayStation Plus kiadás, Japánba visz a DLC (frissítve)

|

A Sony megvágta a Driveclub hagyományos és PlayStation Plus Upgrade Edition változatának árát.

Hirdetés

Még a PlayStation Plus januári ingyenes játékaival sem végeztünk (ami azt illeti, a decemberieket se unjuk még), de azért a beígért ingyen Driveclubnak csak nem mondanánk nemet.

Pedig az még sehol sincs. A hivatalos álláspont továbbra is az, hogy készül, majd jön, de semmit nem tudunk dátumról, még csak közelítőleg sem. Ugyanakkor az azért egy kicsit bíztató, hogy a PlayStation Store-ban megtalálható Driveclub PlayStation Plus Upgrade Edition, amit csak és kizárólag PS Plus előfizetők vehetnek meg, olcsóbb lett: ez a kiadás 7690 forintba kerül, és akkor is lehet vele játszani, ha az előfizetés lejár.

Eközben úton van az első komolyabb Driveclub DLC is, ami Japánba visz majd minket. Íme egy rövid játékmenet róla, amit a GamesHQMedia csatornáján találtunk.

Mit tapasztaltok, elhárultak már a problémák, vagy azért bőven van még dolga a csapatnak, míg a játék teljesen stabil nem lesz?

Korrekció: Bár korábban azt írtuk, hogy a PlayStation Plus Upgrade Edition frissen jelent meg, valójában csak az ára csökkent. A cikket ennek megfelelően javítottuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)