Hirdetés

Driveclub - búcsúzik a PlayStation Plus kiadás

|

Ennyi volt az ingyen mókából: aki eddig nem töltötte le a Driveclub PlayStation Plus kiadását, az siessen, nem sokáig lesz már elérhető.

Hirdetés

Tavaly októberben jelent meg a Driveclub, de az Evolution Studios által már jóval a megjelenés előtt beígért PlayStation Plus kiadást csak júniusban kaptuk meg.

Több mint fél évig kellett várnunk, és most, három hónap után vége az ingyen vezetgetésnek. Október 6-án, amikor a PlayStation Plus ingyen játék kínálata cserélődik, a Driveclub PlayStation Plus Edition eltűnik, és csak azoknak lesz elérhető, akik korábban már letöltötték. Kívülről nézve úgy látszik, mintha aránytalanul sok munka ment volna egy sajnálatosan kevés ideig elérhető demóba. Egyelőre nem tudjuk, mi áll a döntés hátterében, és nem valószínű, hogy a Sony meggondolja magát, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, siessetek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)