Hirdetés

DriveClub - elbocsátások a stúdiónál

|

Az Evolution Studios létszáma jelentősen csökkent - lehet, hogy már tényleg semmi nem lesz a DriveClub PlayStation Plus kiadásából?

Hirdetés

Nem véletlen, hogy az Evolution Studios leépítése után egyből a Driveclub PlayStation Plus változatát féltjük. Lassan fél éve már, hogy megjelent a játék, de a plusosoknak ingyenes kiadás valahogy csak nem akar összeállni.

DLC-k és frissítések azért jönnek, ehhez viszont, ha a Sonynak egyelőre nincsenek más tervei a csapattal, csak az, hogy a DriveClub további gondozását felügyeljék, elég feleannyi ember is. A Eurogamer értesülései szerint pénteken összesen 55 teljes munkaidős alkalmazottat bocsátottak el, amivel így felére csökkent a létszám. A Sony közleményében azt írta, hogy megpróbálják más stúdióknál elhelyezni őket, de nem tudnak mindenkinek helyet biztosítani, őket másképp segítik. 

Szerintetek lesz még DriveClub PlayStation Plus edition, vagy tegyünk le róla végleg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)