Hirdetés

Leállnak a Driveclub szerverei, a játék is eltűnik a PlayStation Store-ból

|

A Sony nem táplálja tovább a PlayStation 4 első valamire való autós játékát.

Hirdetés

Nagyon szomorú a Driveclub sorsa. Nem a legjobb állapotban jelent meg, aztán frissítésekkel rengeteget javítottak rajta, de bezárt a fejlesztő Evolution Studio, és a franchise lényegében gazdátlanul maradt.

Hirdetés

Aztán megjelent a Gran Turismo Sport, és a Driveclub elkezdett végleg feledésbe merülni. A Sony most bejelentette, hogy 2020. március 31-én az alapjáték, valamint a Driveclub Bikes és a Driveclub VR többjátékos funkciói, így az online mód is elérhetetlenné válik. Nem játszhatunk majd más játékosokkal, nem vehetünk részt kihívásokban, nem képviselhetjük klubunkat online, nem hozhatunk létre saját eseményeket, és nem kerülhetünk fel a ranglistára. A játékok offline játszhatóak maradnak, és minden megvásárolt tartalom változatlanul elérhető lesz.

Továbbá 2019. augusztus 31-étől nem lehet majd megvásárolni egyiket sem a PlayStation Store-ból, és elképzelhető, hogy a boltok polcairól is lekerülnek. Nem tudjuk, miért döntött így a Sony, de aki még nem szerezte be a játékokat, egy jó online leárazás során csapjon le rájuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)