Hirdetés

DriveClub - tényleg olyan szép, mint a trailerben

|

Túl szép volt a tegnapi trailer, ahhoz, hogy igaz legyen? Pedig nem előre renderelt átvezetők voltak benne.

Hirdetés

A DriveClub tegnap végre kapott egy megjelenési dátumot. Egy évet csúszik, de fantasztikusan néz ki.

Nagy lesz a verseny idén az autósjátékok között, többek között érkezik a GRID Autosport, a lélegzetelállító Project CARS és persze a SOE közösségi versenyjátéka, a DriveClub is. A tegnapi bejelentés mellé kaptunk egy trailert is, amiről sokat úgy gondolták, hogy túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

A Twitteren a DriveClub rendezője, Paul Rustchynsky egy rajongó kérdésére válaszolva elmondta, hogy a videóban nem előre renderelt átvezetőket láthattunk, ezek bizony játékbeli képek voltak. 

Ja, erről a trailerről van szó. Tudjátok, arról, amelyiknek az elején egy bálnapénisz méretű felirat hirdeti, hogy a PlayStation 4-ről rögzítették. 

Egyébként jön majd egy másik verzió is, ami nem a YouTube-on lesz fent, hogy ne csak 30 fps-ben csodálhassuk meg a DriveClubot. A saját szemünkkel viszont majd csak később győződhetünk meg minderről, ugyanis a DriveClub megjelenése majd csak október elején esedékes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)