Hirdetés

DriveClub vs Project CARS - melyik lesz szebb?

|

A Project CARS és a DriveClub mindketten fantasztikusan néznek ki, de ebben az autósjátékoktól hemzsegő évben nehéz lesz abszolút győztest avatni.

Hirdetés

Ez lesz az az év, amikor 18 év után a Need for Speed sorozat megpihen, de a versenyjátékok szerelmesei így sem fognak unatkozni, ugyanis 2014-ben szokatlanul sok új IP érkezik ebben a stílusban.

A Project CARS már többször lenyűgözött minket a fantasztikus látványvilágávalés elképesztő részleteivel, amire a DriveClub most igyekezett rákontrázni a bejelentése után. Mindkét cím tiszteletét teszi majd PlayStation 4-en is, ráadásul vannak olyan autók, amik mindkét játékban benne vannak, úgyhogy itt az ideje, hogy összehasonlítsuk a Project CARS-t és a DriveClubot.

RUF CTR 3

DriveClub

Project CARS

Audi R8 Coupe

DriveClub

Project CARS

BAC Mono

DriveClub

Project CARS

MCLaren 12C

DriveCLub

Project CARS

Persze ne felejtsük el, hogy még jön a GRID Autosport is, szóval idén sem lesz hiány autócsodákból. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)