Hirdetés

Days of War - újabb világháborús FPS a Kickstarteren

|

Folytatódik a 2000-es évek világháborús lövöldéinek feltámadása, most egy újabb kompetitív lövölde fejlesztői fordulnak hozzánk.

Hirdetés

Érdekes körforgás szemtanúi lehetnek azok, akik közelebbről követik a játékipar legújabb fejleményeit. Ha alaposan megnézzük, hogy mely projektek a legsikeresebbek a közösségi finanszírozó oldalakon, akkor egy olyan minta körvonalazódik ki, amiből az látszik, hogy a nosztalgia a siker egyik legnagyobb hajtóereje (a "bezzeg régen" rigmusok gyakorisága okán nem is vagyunk túlságosan meglepődve ezen). A klasszikus szerepjátékok, point'n'click kalandok és aréna shooterek feltámasztása után most a 2000-es évek sztárjai, a második világháborús lövöldék vannak soron.

Az utóbbi napok legsikeresebb Kickstarter kampánya a Battalion 1944, mely a Call of Duty és a Medal of Honor hangulatos multiplayer meccseit próbálja elhozni az újabb generációnak. A gyűjtés remekül alakul a srácoknak, most pedig egy újabb hasonló projekt látott napvilágot a Days of War formájában. A játék a Battalionhoz hasonlóan egy multiplayerre kihegyezett FPS játék lesz PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

A játékot próbálják nem túlbonyolítani, a legfontosabb játékmódok lesznek csak benne (Deathmatch, Search and destroy, Capture the flag és Domination), hiszen a fejlesztők szerint a tudásunk sokkal többet fog számítani, mint bármilyen cicoma, ennek elég határozottan hangot is adnak: "A Days of Warban csak a golyók számítanak, nem a kill streakek, nem a falról ugrándozás és főleg nem az iPadről indított dróncsapások."

A srácok első körben százezer dollárt szeretnének összegyűjteni és még 25 nap van hátra, szóval ha érdekesnek látjátok a projektet, akkor szálljatok be pár dolcsival.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)