Hirdetés

Driver: San Francisco - autószalon

|

A demó után vegyes érzelmek vannak a játékosokban, de a fejlesztők próbálják táplálni a tüzet.

Hirdetés

Éppen elég idő eltelt már ahhoz, hogy mindenki végigvigye a kb 30 percet igénylő demót, és levonja az abból leszűrhető konzekvenciákat. Sokan vélik úgy, hogy nem a Driver: San Francisco lesz a sorozatnak az a darabja, mely visszahozza a régi csillogást, de olyanok is vannak szép számmal, akik szerint nem szabad ennyiből végleges következtetéseket mondani.

Az biztos, hogy a Shift új színt visz a játékba, de pont ez az, ami sokaknak nem tetszik, bár az is kiderült, hogy néhányan nem is használták a demóban, pedig a segítségével könnyebben lehet boldogulni.

Az Ubisoft nem akarja, hogy a téma kihűljön, ezért most az autók felé fordult, és kiadott néhány képet, melyeket a négykerekűeket kedvelő közönség bizonyára szeretettel fogad, de afelől szemernyi kétségünk sem lehet, hogy ez a legkevésbé sem fogja megnyerni a kétkedőket.

A Driver: San Francisco itt van már az ajtó előtt, hamarosan megtudjuk, hogy milyen is a teljes játék, de ha ez is bukta lesz, akkor az Ubi nem fog röhögőgörcsöt kapni, mert ez az év finoman szólva sem a sikereikről szól. A teljes kollekciót a galériára kattintva érhetitek el.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)