Hirdetés

Driver: San Francisco - érkezik a demo

|

Nem kell már sokáig várni arra, hogy eldönthessük, megvesszük, vagy nem vesszük.

Hirdetés

Sokszor szoktunk panaszkodni, hogy manapság már nem divat a demo, így nem tudhatjuk igazán, hogy mit is veszünk. Vannak, akik egyenesen ezzel magyarázzák a torrent létjogosultságát, hogy így legalább ki tudják próbálni, aztán ha tetszik nekik, akkor megveszik. A Driver: San Francisco esetében nem szükséges beröffenteni a klienst, mert augusztus 17-én érkezik az ízelítő.

Legutóbb bemutattunk két videót, melyeket vegyes érzelmekkel fogadtatok, de továbbra is azt mondjuk, nem szabad néhány percnyi mozgóképes anyagból elhamarkodott következtetéseket levonni. Azért pedig főként nem lehet elítélni a fejlesztőket, mert szeretnének valami újat alkotni, amit nem ismerünk, de a géneknek engedelmeskedve kapásból köpködünk. Még két és fél hét a demo, így a szeptember eleji megjelenésig bőségesen áll rendelkezésre idő ahhoz, hogy mindenki belátása szerint cselekedjen a Driver: San Francisco vásárlásával kapcsolatban. Nem elhanyagolható tény, hogy a demo csak konzolra jön, de már az is éppen elég a felelős döntéshez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)