Hirdetés

Driver: San Francisco fejlesztői napló

|

Csak azt tudnám feledni, amikor megvettem a DRIV3R-t, feltelepítettem és elkezdtem vele játszani. Talán a San Francisco segít ebben.

Hirdetés

A Driver: San Francisco első fejlesztői naplójában Martin Edmondson (creative director), Gareth Edmondson (studio manager) és Jean-Sebastien Decant (senior game designer) a két főszereplőről, tehát Tannerről és Jerichoról beszélnek. El kell ismerni, hogy igen stílusos környezetet teremtettek a felvételeknek és a képi világ is színvonalas.

Remélhetőleg a Driver: San Francisco hozza azt a színvonalat, melyet a DRIV3R olyan mélyre taszított. Elnézve az eddig napvilágot látott videókat és ismerve a történetet, valamint az újításokat, bizakodva tekinthetünk a jövőbe, de láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni. Mindenesetre előzetesben megszavazhatjuk a bizalmat, és reméljük, hogy nem csalódunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)