Hirdetés

Driver: San Francisco - ingyenes multi tartalmak és Sofőrök Klubja

|

Ha valami ingyen van, akkor annak örülni szoktunk - msot pedig ingyenes tartalmakról van szó!

Hirdetés

A játék kiadásának támogatására az Ubisoft új multi tartalmakat jelentett be az Xbox 360-as és PS3-as változatú Driver: San Franciscohoz. 

Szeptember 15-től kezdve 12 új útvonal lesz elérhető minden online módhoz. Az azt követő 10 hétben pedig hetente egy új útvonal jelenik majd meg minden egyes héten. Emellett egy Driver Clubot is létrehoztak, amely egy Games-to-Web / közösségi szolgáltatás, s ahol spéci öcsiket lehet szerezni, meg lehet találni a statisztikákat és meg lehet nézni a ranglistákat, be lehet mutatni a filmjeinket, a barátaink filmjeit is meg lehet nézni, illetve értékelni lehet ezeket, s emellett a  Driver Social feed segítségével barátaink aktivitását is nyomon követhetjük. 

A Driver Club az alábbi címen érhető el:

www.driver-club.ubi.com

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)