Hirdetés

Driver: San Francisco - jön Macre is

|

Hát kellett azért várni erre egy keveset, de azért akár örömhírnek is felfogható, hogy a Mac tulajdonosok is nyomhatják végre a Driver: San Francisco című játékot.

Hirdetés

Digitális terjesztés formájában jelenteti meg a Macgamestore.com oldal a Driver: San Francisco játékot, amely azonnal két verzióban kerül a virtuális polcra.

A Ubisoft Reflections játéka nem ért el ugyan hatalmas sikereket (nem is nevezném hatalmas alkotásnak), de azért természetesen a Deluxe Edition lenne számomra a kívánt csomag, amely 4 új kihívást rejt az egyjátékos módban, a multi keretében pedig néhány új verda is debütál: 1963 Aston Martin D85, 1972 Lamborghini Miura, valamint egy kellemes 1966-os Shelby Cobra 427. Mindez 35 dolláros áron. A sima fapados játék 5 dollárral olcsóbban szerezhető be ugyanitt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)