Hirdetés

Driver: San Francisco - Megosztja a kritikusokat

|

Az első Driver: San Francisco értékelések alapján a sajtó megosztott. Sokan szeretik a játékot, mások viszont azt is elfelejtenék, hogy létezik.

Hirdetés

A Driver: San Francisco PC-s megjelenését elhalasztotta az Ubisoft, ellenben a konzollal rendelkező játékostársak holnaptól már rá is vethetik magukat, ha épp az lenne vágyaik netovábbja.



Az újságírók, akik szokás szerint előbb jutottak hozzá tesztpéldányukhoz, a játékkal eltöltött napok után nem képviselnek egységes álláspontot annak minőségéről. Kellemes élményekről számolnak be a következő sajtóorgánumok:

Videogameszone - 87/100
Eurogamer - 8/10
CVG - 8,5/10
OXM - 8/10
IGN - 8/10
Gamespot - 8/10
Spong - 93/100

Mások viszont Tanner kómában töltött szellemjárásos autókázását rémálomként élték meg, s baklövésnek tartják a Driver: San Francisco kiadását.

Strategyinformer - 6/10
Incgamers - 60/100


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)