Hirdetés

Driver: San Francisco PC - Netről kapja az üzemanyagot

|

Visszatér a híres-hírhedt DRM, folyamatos online kapcsolatot igényel a Driver: San Francisco PC-s kiadása.

Hirdetés

Egyelőre nem kockáztatnánk meg, hogy kedvenc kristálygömbünket vallatva fürkésszük a jövőt, s megjósoljuk, hogy jó játék lesz-e a Driver: San Francisco, avagy sem. Majd ha a kezünk közé kaparintottuk, és személyesen is átéltük, mit tesz hozzá a játékélményhez az autóból autóba ugrás lehetősége, mint új elem.



A Steamen szeptember elsejétől aktiválható Driver: San Francisco a leírás szerint újfent az Ubisoft tavaly januárban bemutatkozott másolásvédelmi eljárását alkalmazza, minek köszönhetően stabil netkapcsolat híján jobban tesszük, ha elfelejtjük a játékot. Persze elképzelhető, hogy mindössze néhány hónappal a megjelenés után visszavesz a kiadó a szigorból, s akkor már elég lesz az egyszeri aktiválás a zavartalan játékhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)