Hirdetés

Driver: San Francisco - persze, hogy lesz DLC és Facebook

|

Az új Driver fejlesztőinek „határozott DLC terveik“ vannak. Facebook, Twitter és YouTube integráció is várható.

Hirdetés

Ugye senki sem lepődik meg azon, hogy a Ubisoft novemberben érkező Driver értelmezése, vagyis a Driver: San Francisco sem marad majd DLC-k nélkül? Az árkád autós ámokfutás fejlesztéssel megbízott Ubisoft Reflections egyik marketinges munkatársa, Adam Lavis a Gamerzines.com-nak elárulta, hogy határozott terveik vannak a játék jövőbeli „DLC támogatására", bár ezek még nincsenek teljesen véglegesítve.

„Van egy határozott elképzelésünk, de most még nem mondhatok erről többet. Minden attól függ, hogy a játék mely elemeihez tudunk új cuccokat ajánlani." Ha nem mond többet, hát nem mond többet... Lehet, hogy most döntik el, mit vágnak ki a végleges játékból...?

A Ubisoft egyébként már korábban bejelentette, hogy a Driver bizonyos „játék a webre" közösségi funkciókkal is felszerelkezik, vagyis például YouTube-ra feltölthető rövid klipek, illetve Facebook vagy Twitter támogatás is kerülhet a játékba.

Ha még nem ismeritek a Driver: San Francisco-t, akkor lessetek bele a játékinfóba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)