Hirdetés

Driver: San Francisco - videón a pontos megjelenés

|

Hangulatos előzetest és pontos megjelenési dátumot kaptunk az Ubisoft-tól.

Hirdetés

Legutóbb még arról volt szó, hogy a Driver: San Francisco szeptemberben érkezik, de jó hírem van a rajongóknak: előbb jön!

Egy nappal korábban ugyan, de még szeptember előtt (persze az is megeshet, hogy hozzánk szeptemberben jut csak el). Lényeg a lényeg: a játék hivatalosan augusztus 30-án jelenik meg, ahogy azt a videó végén is láthatjuk. Igazi multiplatform lesz a következő Driver, ugyanis PC-re, Mac-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re és Nintendo 3DS-re is érkezik. Úgy tűnik, az Ubisoftosok mindenkire gondoltak. Íme az előzetes:

A történet ott folytatódik, ahol a Driver 3 végződött: a két főhős kórházban. Felépülésük után visszatérnek San Franciscoba, és újra hatják a vasakat. Gyu kolléga szavait idézve: "Tanner a játékban egyszer csúnyán ütközik és kómába esik - ettől kezdve szuper-ereje lesz és a SHIFT módszer segítségével San Franciscoban bármelyik autót tudja vezetni anélkül, hogy oda kéne mennie fizikailag - hiszen kómában van. A játék emiatt csak és kizárólag az autókról, üldözésekről és versenyekről szól majd."

Érdekes koncepció, reméljük működni fog. Driver: San Francisco megjelenés tehát augusztus 30-án. (Elnézést a hibáért.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)