Hirdetés

Driver: San Francisco: Yelawolf - No Hands BTS trailer

|

Van itt ez a Yelawolf nevű fickó - biztos az én hibám de máig sosem hallottam róla.

Hirdetés

MIndenkitől bocsánatot kérek emiatt, aki a művész munkásságának híve - most eljött az idő, hogy sokan megismerjék, ugyanis egy dalt készített a Driver: San Franciscohoz.

A dal címe No Hands, és a videóban nemcsak magát a videoklipet nézhetjük meg, hanem amint a cikk címében látszik ez egy BTS azaz Behind The Scenes, azaz "A színfalak mögött" klip.  

Nagyon érdekes dolgok derülnek ki a dalról, a vezetésről, az autókról, a helyszínekről, így aki nagyon várja a játékot és/vagy kedveli Yelawolfot (vagy a hip-hopot, netán a Rapet) az feltétlenül nézze majd meg minél hamarabb! A többieknek pedig jó szórakozást kívánuk a Driver: San Franciscohoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)