Hirdetés

Driving Speed 2 v2.0.9 - az ingyenes autós játék

|

A WheelSpin Studios emberei gondoltak egy nagyot, és készítettek egy minőségi, 3D-s autóversenyt. majd ingyenessé tették...

Hirdetés

Négy igen erős V8-as muszkliautó kötül választhatunk, amelyekkel két touring car pályán versenyezhetünk 11 opponens ellen.

A játék realisztikus autó-fizikával és teljesítménnyel, igen jó hangokkal és fotórealisztikus grafikával rendelkezik - a készítők elmondása szerint. Egymás elleni játékhoz használható a LAN és az internet is - maximum nyolcan lehet egy ilyen partyban részt venni. A leggyorsabb körrekordjaidat is elküldheted az online csúcs-gyüjteménybe, ahol láthatod, mennyit ér a Te időd a többiekéhez képest szerte a világon.

Driving Speed 2 v2.0.9 ingyenes letöltés

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)