Hirdetés

Drone Strike Force - hiánypótló drónos TPS jön

|

Az NGD Studios csapata érdekes koncepcióval állt elő.

Hirdetés

Rengeteg különböző lövölde képviseli az FPS-eseket és a TPS-eket a játékpiacon, és nem könnyű valami újdonsággal előállni. A Master of Orion fejlesztői viszont mindent megtesznek, hogy egyedi játékot készítsenek.

Hirdetés

A Drone Strike Force-ban ugyanis egy-egy drónt irányítva kell ártalmatlanítanunk a többieket. Számos különböző szerkezettel, fegyverrel és perkkel ugorhatunk bele a csatákba, és a nyílt pályák is tartogatnak lehetőségeket a taktikázásra. Érkezett egy kedvcsináló is a játékról, nézzétek meg alább.

Ha megfogott titeket a játék hangulata, a hivatalos honlapon erre a linkre kattintva jelentkezhettek a következő zárt bétatesztelésre.

Nektek hogy tetszik a drónos lövölde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)