Hirdetés

Drum Hero játék közeleg?

|

Az Activision október 30-án levédette a Drum Hero nevet.

Hirdetés

A Drum Hero név tehát immár csak az Activision által használható videójátékokban, bár az még korántsem biztos, hogy Drum HEro játék készülne. Az már valószínűbb, hogy minden zenével kapcsolatos Hero nevet levédet az Activision, nehogy valami pimasz konkurens megtévesztő címmel tudjon kijönni.

Ennek ellenére nem elképzelhetetlen az sem, hogy a Guitar Hero 5, a Band Hero, és a DJ Hero mellett készülget egy titkos projekt, ahol a dobverőké a főszerep. Gondoljuk csak meg milyen sok pénzért lehetne kiegészítőket adogatni egy ilyen játékhoz, arról nem is beszélve, hogy a Band Hero miatt úgyis mindenkinek kell egy dobszerkót is szereznie. Vagy nem. Mivel hivatalos bejelentés nem történt, csak találgathatunk, szóval alant kommentben lehet véleményt nyilvánítani: kell nekünk Drum Hero, avagy inkább mégsem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)