Hirdetés

DualShock 4 - már vezeték nélkül is működik PS3-mal

|

A DualShock 3-nál sokkal kényelmesebb, ergonómikusabb a PlayStation 4 kontrollere, a DualShock 4, ami most már vezeték nélkül is hajlnadó kapcsolódni az előző generációs konzolhoz.

Hirdetés

Bevallom őszintén, én sosem szerettem igazán a DualShock 3-at. Az én kezemhez kicsi, kényelmetlen, összértek az ujjaim, ha egymás felé húztam az analógokat. A DualShock 4 viszont már egészen más.

A Sonynak sikerült a PlayStation 4-hez egy olyan kontrollert fejlesztenie, ami nemcsak többet tud, de jobban is néz ki, és sokkal kényelmesebb is (ez általános vélemény). Sok PlayStation 3 felhasználó, aki szeretett volna egy második kontrollert, inkább DS4-et vett, ugyanis - néhány funkciótól eltekintve - egy vezetékkel azt is rá lehetett kötni a gépre. A legutóbbi frissítés óta azonban már kábel sem kell, a PS3 és a DS4 képes egymással vezeték nélkül kommunikálni, viszont mivel a konzol átlagos kontrollerként ismeri fel, nem minden játékkal működik, és a mozgásérzékelő, valamint a rezgés sem hajlandó aktiválódni. Egyelőre. Ha megvagytok ezek nélkül, mindenképp azt ajánljuk, hogy próbáljatok PS3-on is DualShock 4-gyel játszani, de megértjük, ha inkább maradtok a klasszikus kontrollernél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)