Hirdetés

DualShock 4 - nem kapcsolhatod ki a fényt

|

Hát nem ez lesz az év nagy meghökkenése, de jó tudni, hogy a PlayStation 4 kontrolleren nem kapcsolható ki a kékesen (vagy más színben) ragyogó fény. Ez van.

Hirdetés

Egyenesen Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios vezetője jelentette ki ezt elég szűkszavúan a Twitteren, miután megkérdezték tőle, hogy mi a helyzet a DualShock 4 kontroller csodásan szép fényével. Vagyis hogy ki lehet-e kapcsolni.

A DualShock 4 light bar nevet viselő világító érzékelő egyébként a PlayStation kamerájával van összeköttetésben, így érzékeli a konzol a térbeli mozgásokat, illetve a fény kommunikációs eszköz is lehet, a Killzone: Shadow Fall esetében például az életerőnk változását követhetjük majd nyomon színkódok segítségével. De ki lehet kapcsolni?

Szóval nem. Már csak abban reménykedünk, hogy nem lesz nagyon idegesítő a direkt sötétített szobában a világító cucc, illetve nem eszi meg túl gyorsan az aksit. Maga a PlayStation 4 kontroller egyébként elég kényelmesnek és jól használhatónak néz ki, kattintsatok a linkre a tesztelős videóért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)