Hirdetés

Külön is megvehetjük a Darth Vader-es Dualshock 4-et

|

Akinek megtetszett a PlayStation 4-es Star Wars Battlefront csomag egyedi kontrollere, bizonyára örülni fog neki, hogy külön is megvásárolható lesz.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvend a limitált PlayStation 4-es Star Wars: Battlefront bundle, amely november 17-én jelenik meg hazánkban és valamennyivel drágább, mint a normál konzol. Cserébe viszont Darth Vader mosolyog vissza ránk a fedőlapról, 1 TB-tal gazdálkodhatunk és négy klasszikus Star Wars címet is letölthetünk felújítva, trófeatámogatással. 

A gépcsomag természetesen tartalmaz egy DualShock 4 kontrollert is, de nem akármilyet, egy különleges darabról van szó. Az óriási érdeklődésre való tekintettel a PlayStation Europe a Twitteren bejelentette, hogy a DualShock 4 "Darth Vader Edition" külön is megvásárolható lesz:

Árat egyelőre nem tudunk, de annyi bizonyos, hogy november 18-tól juthatunk majd hozzá. Ti beszereztek majd egy ilyet vagy a teljes gépcsomagra pályáztok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)