Hirdetés

Dualshock 4 - Xbox 360-nal is kompatibilis?

|

A Dualshock 4 kontroller még az Xbox 360-nal is jóban van.

Hirdetés

Nemrég olvashattátok nálunk is, hogy a DualShock 4 támogatja az asztali PC-ket, ráadásul visszafelé is kompatibilis, de most felkerült a netre egy olyan videó, amely további érdekességeket tartogat a Sony újgenerációs kontrollerével kapcsolatban.

Egy RageBeefSA nevű YouTube felhasználó feltöltött a csatornájára egy rövid videót, amelyen egy DualShock 4 kontrolleren játszik az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 Xbox 360-as változatával. A videós állítása szerint a működéshez a JoyToKey, a Cronus Device és Cronus Bullseye szoftverek ördögi kombinációjára volt szüksége, aminek eredményét alább a saját szemetekkel is láthatjátok. 

Szabad ennek örülni? 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)