Hirdetés

Ez a gyönyörű Kacsamesék játék sajnos nem készül el

|

Áprilisi tréfaként dobta be egy kiadó, de kiderült, hogy nem csak erre az alkalomra készítették el.

Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy annyira felkelti az érdeklődésünket egy DuckTales adaptáció, mint amennyire az FDG Entertainment "játékának" sikerült, de elég volt megnézni a néhány, tegnap közzétett képet, hogy vágyódni kezdjünk utána. Sajnos már akkor is sejthető volt, hogy nem több ez egy áprilisi tréfánál.

Hirdetés

Az a helyzet, hogy a DuckTales QuackShot koncepcióként létezett, de a Disney nem harapott rá az ötletre, nem adta meg a szükséges jogokat az FDG-nek és a Monster Boyt is készítő Game Ateliernek, így a projekt nem haladhatott tovább. Részben azért tette közzé a képeket a kiadó, hogy lássa, mit reagálnak a játékosok, illetve hogy a pozitív reakcióval arra késztesse a Disney-t, gondolja át az ajánlatot.

Az alábbi galériában megtaláljátok az ál-screenshotokat. Reméljük, hogy ebből lesz még valami, biztos, hogy mindenki jól járna vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)