Hirdetés

Due Process - egy Rainbow Six: Siege Ultralight verzió, ami "rohadtul alfa"

|

Itt az új taktikai lövölde, ami egyelőre - a fejlesztők szerint - "alpha as f*ck", de már most elég biztató jeleket mutat.

Hirdetés

Ha annyira várjátok a Rainbow Six: Siege-t, mint én, akkor örülni fogtok, hogy még mielőtt a Ubisoft sorozatának legújabb része ellátogatna hozzánk, játszhatunk majd az ultralight verziójával.

A Due Process lényegében ugyanazokra az alapokra épít, mint a Siege. A meccsek előtt van egy rövid tervezési időszak, amikor a csapatok kitalálhatják a stratégiát, aztán mindent bele.

A játék jelenleg még igencsak korai stádiumban van, vagyis ahogy a fejlesztők mondták, "alpha as f*ck", de ettől függetlenül már a kezdetleges animációkkal és karakterekkel együtt is elég jónak ígérkezik. Legalábbis, ha vevők vagytok a leegyszerűsített bonyolult játékokra, ahol a modern világ varázslata nem vonják el a figyelmet a játékmenetről.

(a zene megvan?)

A teszt egyelőre csak Észak-Amerikában lesz elérhető, de az ígéretek szerint a későbbiekben igyekeznek majd áthozni a pocsolya innenső oldalára is, hogy minél többen kipróbálhassuk. További információért a Due Process hivatalos oldalára tessék látogatni, bár az is hasonlóan alfa, mint a játék. Nektek hogy tetszik?

Köszi, Kotaku.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)