Hirdetés

Dugig van Worms-játékokkal a Humble Bundle új csomagja

|

Kifejezetten jó áron juthatunk most hozzá a harcos kukacokról szóló széria több darabjához is.

Hirdetés

Hosszú pályafutása során rengeteg résszel bővült a Team17 Worms sorozata, aminek ugyan nem mindig sikerült tartania a megfelelő minőséget, de azért így is komoly népszerűségre tudott szert tenni. Idén egyébként új résszel bővül a széria, hiszen jön a Worms Rumble, ami némileg átvariálja a már jól ismert játékmenetet, azonban ha a megjelenésééig sem szeretnétek nélkülözni a kukacok háborúját, akkor tudunk mutatni egy remek ajánlatot.

A Humble Bundle ugyanis összeállított nekünk egy méretes csomagot, ami tele van Worms-játékokkal. Ez a Humble Worms! Worms! Worms! Bundle, aminek természetesen több szintje van, de már mindössze 84 centért, vagyis picivel több mint 300 forintért a miénk lehet a Worms, a Worms Blast, a Worms Crazy Golf, valamint a Worms Pinball.

Hirdetés

A legmagasabb szintért 14,47 eurót, átszámítva majdnem 5300 forintot kell fizetnünk, ami kifejezetten jó ár, ha figyelembe vesszük, hogy a pénzünkért cserébe egy csomó játékot, valamint DLC-ket is kapunk. Sőt, még egy kupont is bezsebelhetünk, amivel 10%-kal olcsóbban vásárolhatjuk majd meg a decemberben érkező Worms Rumble-t.

Ha megvennétek a pakkot, vagy csak megnéznétek, pontosan mit is tartalmaz, akkor itt megtaláltok minden további információt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)