Hirdetés

Dühös madarak golyószóróval

|

Az Angry Birds franchise jól ismert sárga madarával és egy golyószóróval kell likvidálnunk a hullámokban támadó zöld disznókat.

Hirdetés

Az Angry Birds meghatározó fogalommá vált a játékosok körében. Nincs olyan ember, aki ne tudna felidézni egyet a franchise számtalan tagja közül, gondoljunk csak a Seasons, a Rio, a Space vagy a Star Wars sikereire, vagy éppen a mellékszálként kiadott Bad Piggies-re. Aktuális flash játékunk utóbbival mutat rokonságot.

A Kill Pig Death Squads névre keresztelt matéria alapfeltevése igen egyszerű: a népszerű dühös madarak sárga változatával kell megálljt parancsolnunk a hullámokban támadó zöld disznóknak, amit leggyorsabban egy golyószóró segítségével érhetünk el. A cél, hogy földtúró ellenfeleink ne érjék el pozíciónkat, vagy ha mégis, gyorsan feladják az ostromlást. Ideig-óráig remek szórakozást nyújthat, ezért a Játéközönön a helye:

Kill Pig Death Squads játék

Ha van kedvenc flash játékod, akkor ne felejtsd el feltölteni a Játéközön oldalára, szeretettel várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)