Hirdetés

Itt egy mod, ami Star Wars játékot csinál a Duke Nukem 3D-ből

|

Egy modder keresztezte a 3D Realms klasszikusát a Star Warsszal, a végeredmény pedig zseniális lett.

Hirdetés

A játékipar egyik nagy klasszikusa az 1996-ban megjelent Duke Nukem 3D, amit a mai napig rengetegen szeretnek. Néhány éve még a jelenlegi generációs konzolokra is megjelent egy picit felturbózott változatban. 

Hirdetés

A Star Wars: Dark Forces széria által inspirált Duke Forces mod szinte teljesen átalakítja a 3D Realms lövöldéjének világát, és gyakorlatilag csak a játékmeneten nem változtat. Ugyanúgy Duke-ot irányíthatjuk, mint az alapjátékban, ám pisztoly és gépfegyver helyett ezúttal fénykarddal, sugárvetővel és menő képességekkel vonulunk harcba. Ugyan a mod már régebben is elérhető volt, a készítője nemrég kiadott hozzá egy tartalmas frissítést, ami sokat dobott a hangulaton, így ismét érdemes lehet elővenni.

Ha megnéznétek, milyen a Duke Nukem 3D-be ültetett Star Wars, akkor innen szerezhetitek be a modot.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)