Hirdetés

Duke Nukem 3D - Hamarosan befut Xbox 360-ra

|

George Broussard elárulta, hogy a Duke Nukem 3D Xbox 360-as portja már célegyenesben van, hamarosan már játszhatunk vele

Hirdetés

Míg a 3D Realms keményen (?) dolgozik (?) azon a játékon, amit most babonából nem neveznék meg, addig mellékesen jutott idejük a nagy előd, a Duke Nukem 3D Xbox 360-ra portolására is, amelyet hamarosan már letölhetnek az érdeklődők az XBLA-ról. A játékot ugyanis besorolta az ESRB (kettőt találhattok, hogy milyen kategóriába), ami annak a jele, hogy elkészült. Ennek örömére az achievmenteket is elárulták, de különösebben nem érdekfeszítőek (vidd le ezt a pályát, ölj meg így ezer ellent, stb.), kivéve az "adj borravalót egy sztriptíz táncosnőnek" és a "lépj ürülékbe" párost. Az árat nem kötötték még az orrunkra, Broussard csak annyit mondott, hogy "körülbelül annyi, amennyire számítottok", azaz egy átlagos XBLA-s árat figyelembe véve valahol 800 és 1200 Microsoft Point (10-15 amerikai dollár) között lehet.

 

dn3d.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)