Hirdetés

Duke Nukem 3D: Megaton Edition - hamarosan PS3-on és Vitán is

|

Közel két évvel a PC-s bemutatkozása után a Sony két platformjára is ellátogat a Duke Nukem 3D: Megation Edition. Hail to the King, baby!

Hirdetés

Ha Duke Nukem kerül szóba, akkor nincs olyan játékos, akinek ne a jobb sorsra érdemes Duke Nukem Forever jutna az eszébe, pedig aktuális hírünk nem vele kapcsolatos, inkább a 3D Realms klasszikusa, a Duke Nukem Megation Edition névre keresztelt kiadása van terítéken.

Tavaly tavasszal volt, hogy az általunk imádott klasszikus felújított változata, illetve annak három kiegészítője (Duke Caribbean: Life's a Beach, Duke: Nuclear Winter, Duke It Out in D.C.) és az Atomic Editiont magába foglaló Duke Nukem 3D: Megation Edition elérhetővé vált a Steamen. Pár hónappal később a 3D Realms bejelentette, hogy PS Vitára is elkészül a csomag, viszont azóta csend honolt a projekt körül, egészen máig, a Devolver Digital alábbi üzenetéig:

Duke Nukem 3D: Megation Edition január 14-én jelenik meg PS Vitára és PlayStation 3-on is tiszteletét teszi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)