Hirdetés

Duke Nukem 3D: Megaton Edition a Steam-en

|

A Devolver Digital és a 3D Realms bejelentették, hogy elérhető a Duke Nukem 3D: Megaton Edition a Steam felületén - szemfüles Steam-felhasználók már bizonyára észre is vették.

Hirdetés

Mától felújított változatban érhető el a Steam-en az örök klasszikus Duke Nukem 3D. Három kiegészítő jár hozzá: a Duke Caribbean: Life's a Beach, a Duke: Nuclear Winter és a Duke It Out in D.C.. A teljes csomag neve: Duke Nukem 3D: Megaton Edition.

A grafikailag feltuningolt lövölde támogatja a SteamPlay-t, a Steam achievmenteket, és Steam Cloud-ot. Van Steamworks-futtatta multiplayer, Linux és Mac támogatás, mindezt potom 9,99 euróért (március 27-ig kedvezményesen 8,99-ért). Ha még nincs meg a Duke Nukem 3D: Atomic Edition, itt a lehetőség.

Ha ti is olyan felemásan fogadtátok a Duke Nukem Forever-t, mint mi, akkor ez a tuti vétel: a 1996-os játék nem rettent meg olyan ellenfelektől sem, mint a Quake, máig tart a népszerűsége. Akik nem próbálták, azonnal pótolják, akik pedig igen, azok örülhetnek a  feltuningolt változatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)