Hirdetés

Duke Nukem Forever 2013 mod - a Király új ruhájánál szebb a régi

|

2011. júniusában Duke 14 év után tért vissza hozzánk, de nem pont olyan formában, ahogy azt reméltük.

Hirdetés

Félre ne értsetek, nem volt rossz játék a Duke Nukem Forever, de néhányunknak valami mégis hiányzott belőle, ami miatt keserű szájízzel olvastuk a játék végi stáblistát.

Valószínűleg így érezhetett két modder, Gambini és Mikko Sandt is, akik összeálltak, hogy megalkossák a Duke Nukem Forever 2013 című modot. Miről is van szó? Nem másról, mint egy Duke Nukem 3D módosításról, melyben a Forever néhány ötletét és területét is felhasználták.

A Duke Nukem Forever 2013-at fél éven keresztül készítették, az ígéretek szerint pedig a legjobb pályákon kívül rengeteg új ellenfél és effekt vár ránk. Akit elkapott a nosztalgia, annak nincs más dolga, mint letölteni a 32 megás kiegészítőt, elolvasni a telepítési útmutatót, aztán indulhat is a retro móka!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)