Hirdetés

Duke Nukem Forever - 75%-kal olcsóbban!

|

Ha figyelemmel követjük a Steam utánozhatatlan akcióit, meglepően olcsón juthatunk kedvenc játékainkhoz.

Hirdetés

Sietniük kell azon rajongóknak, akik gyűjteményükben szeretnék tudni a játéktörténelem egyik legnagyobb későjét, aki addig mondogatta, hogy "What, did you think I was gone forever?", míg végül tényleg megjelent.

A Duke Nukem Forever tesztjét hőn szeretett nagyvezírünk, Mazur mester követte el még 2011 szeptemberében, akkor nyolc kerek pontot adott rá, mellyel sokan nem értettek egyet, némely országban a Duke Nukem részvények is lejtőre kerültek, mégis sokan - annyi év nélkülözést követően - boldogan játszották végig és élményüket világgá kürtölték. Utóbbiakkal remélhetőleg madarat lehet majd fogatni a legfrissebb Steam akció láttán: a Duke Nukem Forever egészen pontosan 75%-kal kerül olcsóbba, mint eddig!

Az ominózus fenegyerekért potom öt dollárt kell leszámolnunk, az akció viszont csak a mai nap folyamán érvényes, nem árt tehát sietni a vásárlóknak. Emlékeztetőül a játék minimum és ajánlott gépigénye:

Minimum konfiguráció:
- Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7
- Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 @ 2.0 Ghz
- Memória: 1 GB
- Szabad hely: 10 GB
- Videó memória: 256 MB
- Videókártya: nVidia GeForce 7600 / ATI Radeon HD 2600
- Hangkártya: DirectX kompatibilis

Ajánlott konfiguráció:
- Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7
- Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 @ 2.6 Ghz
- Memória: 2 GB
- Szabad hely: 10 GB
- Videó memória: 512 MB
- Videókártya: nVidia GeForce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3850
- Hangkártya: DirectX kompatibilis

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)