Hirdetés

Duke Nukem Forever a brit toplista élén

|

Melyik másik játék taszíthatta volna le az L. A. Noire-te a dobogó legfelső fokáról, mint a Duke Nukem Forever?

Hirdetés

Másfél évtizeddel azután, hogy kezdetét vette a fejlesztése, végül csak kikötött az üzletek polcain a Duke Nukem Forever, amiről alapos tesztet olvashattok a júniusi GameStarban. Ahogy a sajtó túlnyomó része, úgy magunk is elsősorban az emlékeinkből táplálkozva voltunk képesek szórakozni a jócskán megkésett alkotással.



Kritikailag nem lesz kirobbanóan sikeres, ezt több, mint nyilvánvaló, ellenben az eladások még alakulhatnak jól, s végső soron ez a játékot végül befejező Gearbox, valamint a kiadó Take Two (2K Games) érdeke.



Némi meglepetésre a szigetországban eladott DNF-kópiák 56 százaléka X360, 30 százaléka PS3, 14 százaléka pedig PC platformon talált gazdára. Ehhez képest az első verzió 50, a második 62 százalékos kritikai átlagot képes csupán felmutatni, míg PC-n viszonylag jól szerepel a játék a maga 76 százalékos átlagával.



Új szereplő a listán a negyedik helyen debütált PS3-exkluzív inFamous 2 (újabb teszt a júniusi GameStarban), valamint a nyolcadik pozíciót megcsípő Red Faction: Armageddon, amiből 70 százalék ment el X360-ra, 26 százalék PS3-ra, a maradékot pedig számoljátok ki magatok.



1. Duke Nukem Forever
2. LA Noire
3. Zumba Fitness
4. inFamous 2
5. LEGO Pirates of the Caribbean
6. DiRT 3
7. Brink
8. Red Faction: Armageddon
9. Call of Duty: Black Ops
10. Portal 2

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)