Hirdetés

Duke Nukem Forever decemberben?!

|

A GamePlayMonthly értesülései szerint a Duke Nukem Forever még idén, egész pontosan decemberben a boltokba kerülhet. Mindezt az Inquirer nemrégiben megjelent cikkére alapozza, amely az Amazon.com-on találta ezt a megjelenési dátumot a játék adatlapján: 2005. december 2. A cikk arra világít rá, hogy az Amazon nem szokta becsapni a vásárlóit. Az tény, hogy Amerikában akár be is perelhetik emiatt a céget, hiszen ha mégsem jelenne meg a megjelölt időpontban a játék, az félretájékoztatásnak minősülne, ám ez ellen könnyű védekezni. Egyszerűen átírják a dátumot még időben. Nem is beszélve arról, hogy George Broussard nemrég mintha olyasmit mondott volna, hogy "még azt sem döntötték el, hogy a végleges megjelenés előtt mennyivel kezdik meg a játék köztudatba való beleverését, marketingjét." Vajon mekokra annak az esélye, hogy a megjelenést megelőző három hónapon belül...?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)