Hirdetés

Külső segítséggel fejlesztene új Duke Nukem játékot a Gearbox

|

A Duke Nukem Forever elkészítése volt az ára annak, hogy a Gearbox a jövőben többet is kihozzon a Duke Nukem franchise-ból.

Hirdetés

Nem kérdés, hogy minden viszontagság ellenére folytatni kell a sorozatot. A Duke Nukem Forever tele volt hibákkal, de a hangulat a régi maradt, és láthattuk, hogy a Gearbox is érzi, mitől Duke Nukem a Duke Nukem.

Randy Pitchford, a Gearbox Studios főnöke a Develop 2015 konferencián tartott beszédében elmondta, hogy már egy ideje dolgoznak koncepciókon.

A folytatással kapcsolatban annyi a probléma, hogy a csapat jelenleg nagyon elfoglalt, jelenleg a tavaly bejelentett Battlebornt fejlesztik gőzerővel. Ugyanakkor nyitottak arra, hogy ha egy másik fejlesztőcsapat megkeresi őket, és sikerül megállapodniuk, rájuk bízzák a fejlesztés nagyobb részét. Elképzelhető, hogy érdeklődni fog a 3D Realms is, ők jelenleg a Bombshell nevű játékot készítik, ami egy Duke Nukem játékból alakult át.

Nem mintha ez bármit előre vetítene, de az Aliens: Colonial Marines esetében is dolgoztak már együtt külsős csapattal, a TimeGate Studios akkor csődbe ment és be is zárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)