Hirdetés

Duke Nukem Forever - jövő héten DLC és frissítés

|

Nagyobb hibajavítás érkezik a vitatott, de mindenképp legendás Duke Nukem Foreverhez.

Hirdetés

A Duke Nukem Foreverre finoman szólva is rengeteget kellett várnunk, és nem volt mindenki maradéktalanul elégedett a végeredménnyel.

Bár a mai kor igényeihez talán nem ér fel, de igenis szórakoztató játékról beszélhetünk, ami hozza a klasszikusok színvonalát. Az október tizenegyedikén érkező frissítés számos hibát foltoz, így mindenképp érdemes lesz letölteni. Aki egy kis extrára vágyik választhatja emellé a négy új többjátékos pályát tartalmazó Hail to the Icons Parody Packet, ami a First Access Club előfizetőknek természetesen ingyenes, a többieknek pedig Xbox 360-on 800 MSPontot, PlayStation 3-on és Steamen 9.99 dollárt kell fizetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)