Hirdetés

Duke Nukem Forever - Mac OS X-re még a nyáron

|

Nem aratott ugyan osztatlan sikert, de megvan a maga hangulata, amit idén nyáron a Mac tulajok is megtapasztalhatnak.

Hirdetés

A júniusi GameStar címlapján is virító Duke Nukem Forever tény, hogy nem a legszebb játék, és vannak benne hiányosságok, de mégis remek hangulata van.

 

Az Aspyr Media bejelentette, hogy a játék Mac verzióját valamikor nyáron készül kiadni. Nem tudni, hogy a port a PC-s verzión alapszik majd, vagy esetleg a konzolosokon, de ha tippelnünk kellene, az elsőt választanánk. "A Duke Nukem Forever a játékvilág számos legjobb aspektusát magában hordozza: földönkívüliek lövöldözése, bajban lévő hölgyek megmentése, és remek beszólások. Úgy gondoljuk, a Mac játékosok élvezni fogják, hogy kapnak egy harapást Duke speciális fájdalom-tortájából." - mondta Michael Rogers, az Aspyr igazgatója. A Mac verzió Steam-en lesz elérhető (vajon a Mac App Store-ban is?).

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)