Hirdetés

Duke Nukem Forever - történelem negyedik rész.

|

Megoszlanak a vélemények a 15 éve várt Duke Nukem Foreverről - van aki imádja, van aki gyülőli.

Hirdetés

Egy dolog egészen biztos, bárhogy is nézzük a játékot magát, a franchise és magának a játéknak a történelme, a sztorija nagyon érdekes.

Már három rész lement a sorozatból,a melyből rengeteg érdekességet megtudhatunk az egykori és mostani fejlesztőktől. Ebben a részben például Randy Pitchford meséli el, hogy egy álom vált valóra a Duke Nukem beszerzésével és megvásárlásával. Én úgy gondolom, érdemes félretenni az ellenérzéseket, ha van valakinek, mert egy igen érdekes beszámoló érkezik a Duke Nukem történelméről, a Forever helyéről ebben a történelemben. S csak titokban reménykedhetünk, hogy lesz még 1-2 rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)