Hirdetés

Duke Nukem nem komázza a fegyvereket

|

Most ne a virtuális csatamezők királyára tessék gondolni.

Hirdetés

A Duke Nukem sorozat nem éppen a kimunkált történetvezetésről volt híres. Az alapjában véve egyszerű öldöklős legenda macho főszereplője nem nagyon küzdött alvászavarokkal, egy kisvárosnyi ellenfél hidegre tevése után. Nem úgy a hangját kölcsönző úriember.

Jon St. Jon egy minap adott interjú során töredelmesen bevallotta, hogy nem kedveli a fegyvereket. Még a vadászatot is elítéli, hacsak az nem a létfenntartást szolgálja. A GTA játékokban található brutalitást pedig egyenesen gusztustalannak tartja. Jon koma leginkább autós játékokkal nyomja, és véleménye szerint az amcsiknak sokkal szigorúbb fegyvertartási törvényeket kellene hozniuk. Szerencsére kicsiny hazánkban még nem olyan egyszerű fegyverhez jutni, mint odaát. Azon azért el lehet elmélkedni esetleg, hogy a GTA játékok miatt van-e annyi vérengzés az USA-ban, vagy inkább a könnyen, bárki által megszerezhető fegyverek a ludasok...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)