Hirdetés

Duke Nukem - 24 nap múlva bejelentik a folytatást

|

Az Interceptor Entertainment fellőtt egy teaser oldalt, melyen egy számláló alatt egy csomag rágó szerepel, aminek csomagolása minden Duke Nukem fan számára ismerős lehet.

Hirdetés

A Duke Nukem Forever után nem hittük volna, hogy a mobilos, oldalnézetes remake-eken kívül jön még teljes értékű Duke Nukem játék. Igazából most sem hisszük, el is mondjuk miért.

Az Interceptor Entertainment korábbi projektjei között a Duke Nukem I, II iOS-es és Steames, a Manhattan Project Steames változata, a Duke Nukem 3D: Reloaded és a Rise of the Triad tavalyi remake-je szerepel. Jelenleg két projekten dolgoznak, a Pathfinder és az Ascender kódnevű címekről viszont még semmit nem tudunk. Ez hamarosan változhat, ugyanis felkerült egy teaser oldal egy számlálóval, amin a számláló 24 nap múlva éri el a nullát. Persze a Fallout 4-es hoax után nem vagyunk túl bizakodóak ezzel kapcsolatban, de tekintsünk most el attól az egy, nagyon jól megtervezett és végrehajtott átveréstől. Az oldalon, mielőtt karbantartás miatt elérhetetlenné vált, a fent látható kép szerepelt, amin nem túl nehéz kiszúrni a csomag Kick-Ass rágót. Ami még láthatóan nem fogyott el.

Lehet hogy csak egy mobilos játék lesz, de lehet hogy egy konzolos, esetleg next-gen FPS. Reménykedünk, aztán meglátjuk, mi lesz belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)