Hirdetés

Duke Nukemet klónozták, a szőke macsó begurult

|

Jövő héten jelenik meg a Duke Nukem Forever első singleplayer kiegészítése The Doctor Who Cloned Me alcímmel.

Hirdetés

Megjelenésekor kapott hideget-meleget (főként hideget) a Duke Nukem Forever. Egyesek szerint kár volt kiadni, míg mások úgy vélték, hogy a bugok ellenére visszahozta a régi Duke életérzést.



Mindenki döntse el maga, hogy melyik táborba tartozik: szereti, utálja, nem érdekli különösebben az egész. Mindettől függetlenül a játék rövidesen egy újabb DLC-vel gazdagodik, ami végre nem csak a multiplayer híveinek kedvez.

Duke a nevető hatodik


A The Doctor Who Cloned Me az 51-es körzet szívébe repíti el a játékost, akinek Dr Protonnal kell felvennie a harcot, és persze egy rakás gonosz Duke klónnal. Kíváncsi vagyok, hogy beteszik-e Sam Stone-t (Serious Sam) a klónok közé. Új fegyverek, ellenfelek, bossok, tapogatható tereptárgyak és további trófeák, ill. achievementek várják a rajongókat.

Csak egy maradhat


A december 13-tól mindhárom platformon (PC, PS3, X360) 10 dollárért, ill. 800 MS pontért megvásárolható DLC mindemellett négy új többjátékos térképet is tartalmaz.

SKY HIGH:
a Pooty vállalat földönkívüliek által megszállt irodaépülete Las Vegas központjában

COMMAND:
az EDF parancsnoki központja egy bebörtönzött BattleLorddal, mint látványossággal

DROP ZONE:
Duke Lady Killer kaszinójának a teteje

BIOHAZARD:
a Breston nukleáris erőmű

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)