Hirdetés

Dungeon Defenders 2 - pre-alpha állapotban jelenik meg PS4-re

|

A Trendy Entertainment játéka, a Dungeon Defenders 2 pre-alpha változata PC-n már majd' egy éve játszható, és a csapat ahelyett, hogy azt befejezné, inkább kiadja PS4-re is félkészen.

Hirdetés

2014 decembere óta dekkol Early Accessben a Dungeon Defenders 2, és még egy jó darabig így is marad. 

Valószínűleg az lenne a legjobb, ha előbb azt fejeznék be, és csak utána adnák ki a PS4-eset, de a Trendy Entertainment türelmetlenebb, mint a megjelenést váró játékosok. A játék PlayStation 4-re szeptember 29-től lesz elérhető pre-alpha állapotban, de csak azoknak, akik vesznek legalább egy virtuális fizetőeszköz-csomagot. Egyelőre nem tudjuk, mennyibe fognak ezek kerülni, de a játék Starter Pack kiadásáért Steamen 14,99 eurót kérnek el. A csapat az alábbi streamben mutatta be a játék konzolos változatát, és elmondták, hogy néhány funkciójában fejlettebb a PC-snél, néhányban viszont elmarad tőle. Kíváncsiak vagyunk, hogy fog ez elsülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)